Azi 28-09-2023       Dispozitie privind convocarea Consiliului Local al orașului Târgu-Neamţ în ședinţă ordinară, pentru ziua de 28.09.2023, ora 14:00, desfasurata în sala de ședinţe a Consiliului local al orașului Târgu-Neamţ     Dispozitie privind convocarea Consiliului Local al orașului Târgu-Neamţ în ședinţă extraordinară, convocată de indata, pentru ziua de 21.09.2023, ora 14:00, desfasurata în sala de ședinţe a Consiliului local al orașului Târgu-Neamţ     Anunt prima procedura – scoaterea la licitaţie publică deschisă în vederea închirierii unui spatiu in suprafata totala de 18,7 mp, situat in orasul Targu – Neamt, B-dul B-dul Stefan cel Mare nr.48     Anunt prima procedura – scoaterea la licitaţie publică deschisă în vederea închirierii unui spatiu in suprafata de 108,1 mp, situat in orasul Targu – Neamt, B-dul 22 Decembrie Bl.M15, parter     ANUNT prima procedura – scoaterea la licitaţie publică deschisă în vederea vanzarii unui imobil teren in suprafata de 6.316 mp, situat in orasul Targu – Neamt B-dul Mihai Eminescu nr.14     Dispozitie privind convocarea Consiliului Local al orașului Târgu-Neamţ în ședinţă extraordinară, convocată de îndată, pentru ziua de 21.09.2023, ora 14:00, desfasurata în sala de ședinţe a C.L. a orașului Târgu-Neamţ

Festivalul Volare la Tirgu Neamt 28 octombrie – 1 noiembrie

Festivalul VOLARE este un concurs de interpretare si creatie care îsi propune sa incurajeze creatia de cantece pentru copii si sa contribuie la descoperirea si lansarea de tineri interpreti de muzica usoara, romani si straini. Totodata festivalul isi propune sa readuca in atentia turistilor romani si straini orasul Tirgu Neamt precum si zona Neamþului si a Moldovei, iar Romania sa fie cunoscuta si apreciata peste hotare.

Festivalul VOLARE reuneste concurenti din sase tari: Romania, Italia, Elvetia, Mauritius, Rusia, Bulgaria si Palestina. Presedintele festivalului – Zenovia Ilisei, a fost propusa, pentru Premiul Nobel Pentru Pace 2011, in primavara acestui an de catre provincia italiana Pistoia.

Organizatori si amfitrioni ai festivalului:
Ministerul Culturii si Patrimoniului Cultural, MECTS, Misericordia Pistoia – Italia, Asociatia Culturalã “Star”, Casa Culturii ”Ion Creanga” Tirgu Neamt, Primaria orasului Tirgu Neamt si Consiliul Judetean Neamt organizeaza în perioada 28-31 octombrie 2010, editia intai, a Festivalului International de Muzica Usoara pentru Copii – VOLARE -Tirgu Neamt, Romania.

Concursul se desfasoara pe trei categorii de varsta: 6-8 ani, 9-11 ani, 12-15 ani. Pentru fiecare categorie de varsta se vor acorda premii (locul I, II, III) ºi mentiuni. Trofeul International VOLARE se va acorda unui singur concurent indiferent de categoria de varsta, care prin evolutia sa a reusit sa se evidentieze in mod cu totul deosebit. Se pot acorda si premii speciale in functie de optiunile presei, posturilor de televiziune si radio sau organizatiilor de profil, sustinute de sponsori.

In cadrul Festivalului International VOLARE, se vor oferi urmãtoarele premii:
* Premiul TI AMO – concurentul care va primi acest premiu se va inscrie direct în finala Festivalului International TI AMO – Onesti din anul 2011;
* Premiile Fevronia Records – 3 premii – 1 premiu/fiecare categorie de vârstã constând într-o piesã în primã audiþie.

Prima seara de concurs, 29 octombrie, intre orele 17,00 – 19,00 – vor avea loc consursuri si recitaluri.
In urmatoarea zi, la aceeasi ora, vor urma alte concursuri si recitaluri.
Pe 31 octombrie – va avea loc marea seara a recitalurilor, surpriza si premierea.

Sari la conținut