Azi 16-07-2019       Anunt privind intenția de elaborare PUZ – Schimbare destinație urbanistică, construire locuințe colective str. Marașești 102     Centralizator final privind rezultatele concursului DAS – „Violenta domestica nu are scuze”     Anunt privind organizarea programului de tabere „ARC” in perioada 1 iulie – 27 august 2019     Tabel rezultate interviu – proiect DAS „Violenta domestica nu are scuze”     Anunt concurs D.A.S.     Anunt privind scoaterea la licitatie publica deschisa in vederea inchirierii unui teren in suprafata de 50 mp

Activitati CoR

ACTIVITATI AVAND CA OBIECT COMITETUL REGIUNILOR-BRUXELLES

Comitetul Regiunilor (CoR) este forul politic prin care autoritatile locale si regionale îsi pot face auzita vocea în Uniunea Europena.
Înfiintat în 1994, CoR abordeaza doua aspecte principale: în primul rând, aproximativ trei sferturi din legislatia UE este pusa în aplicare la nivel local sau regional si, prin urmare, este logic ca reprezentantii locali si regionali sa aiba un cuvânt de spus în elaborarea noii legislatii a Uniunii Europene; în al doilea rând, a existat o anumita îngrijorare ca publicul este lasat în urma, în timp ce constructia UE avanseaza. O modalitate de a corecta acest decalaj o constituie implicarea nivelului de guvernare, cu reprezentanti alesi, aflat cel mai aproape de cetatean.

I A N U A R I E – 2 0 1 2

ACTIVITATE PERIOADA
 Nume activitate ZZ.LL.AAAA